::ISLAMPP.COM::     دانلود کل سایت بصورت آفلاین! کلیک کنید     ::ISLAMPP.COM::     @ توجه توجه @ به سؤالات تکراری پاسخ داده نخواهد شد، پس لطفا قبل از ارسال سوال، در سایت جستجو کنید@

 اخبار جديد

صفحه أصلى

فتاواى متن

فتاواى صوتى

فتاواى تصويرى

گروهبندى فتاوى

كتابخانه فتاوى

جديدترين فتاوى

دانلود کتاب

اصول و تعبير خواب

فرستادن سؤال

جستجو در سايت

پيشنهادات و انتقادات

ارتباط با ما

درباره ما

آمار سايت

7312830 تعداد بازديد سايت

29705 تعداد كل فتاوى

9091 تعداد فتاواى متن

11381 تعداد فتاواى صوتى

9233 تعداد فتاواى تصويرى

170146790 تعداد كل فتاواى خوانده وشنيده شده

120241 تعداد كل فتاواى ارسال شده

 

نمايش فتاوى

 

فتاوى -->> -->>  فتواى انتخاب شده

حکم به جا ماندن اثر خالکوبی و دندان طلا بعد از توبه
شماره فتوى 8953

تعداد بازديد 5971

فرستادن به دوست 

 چاپ كردن

تاريخ اضافه 2014-01-17

 

از جناب علامه عبد العزیز ابن باز سوال شد : حکم بقای اثر خالکوبی در بدن انسان بعد از اطلاع یافتن از تحریم آن چیست؟ و همینطور بقای دندان طلا که در زمان جهالتش آنرا کاشته باشد و حال که از حرمت آن مطلع شده آنرا بیرون آورده ولی جایش پیداست.


الحمدلله،

«خالکوبی بر بدن حرام است، زیرا از پیامبر صلی الله علیه وسلم ثابت شده که ایشان : «لَعَنَ الْوَاصِلَةَ، والْمُسْتَوْصِلَةَ، والواشمةَ، والمُسْتَوْشِمَةَ». یعنی : «پیامبر صلی الله علیه و سلم وصل کننده (پیوند زننده) و پیوند شونده، و کسی را که خال کوبی می کند، و کسی که خال کوبی می شود، را لعنت فرمود». متفق علیه.

اگر مسلمان در زمانی که نسبت به تحریم آن مطلع نبوده اقدام به خالکوبی کرده باشد، و یا در زمان کودکی خالکوبی کرده، او اکنون ملزم است بعد از دانستن حکم آن اقدام به پاک کردن خال کند، اما اگر پاک کردن آن موجب مشقت یا ضرری شود در آنصورت همان توبه و استغفار کافیست، و ماندن اثر خالکوبی بر بدن او مشکلی ندارد.

و اما کاشتن دندان طلا؛ اگر بدون نیاز باشد جایز نیست؛ زیرا استعمال طلا بر مردان حرام است، مگر آنکه ضرورتی برای آن وجود داشته باشد. و در سوال خود به این امر اشاره کرده اید که دندان طلا را بخاطر زیبایی کاشته اید، پس (از آنجائیکه این ضرورت و نیاز نیست) ملزم به بیرون آوردن آن هستید، در عوض می توانید مکان خالی آنرا با دندان دیگری بجز طلا پر کنید. خداوند همه را به آنچه مورد رضایش است توفیق دهد. والسلام علیکم ورحمة الله وبرکاته» .

" مجموع فتاوی العلامة عبد العزیز بن باز رحمه الله" (10/43).

 

والله اعلم

وصلی الله علی نبینا محمد وعلی اله وصحبه وسلم

سایت جامع فتاوای اهل سنت و جماعت

 

IslamPP.Com